Cum te putem ajuta să ajungi pe prima pagină în Google

O abordare pas cu pas către prima pagină în Google
Audit și strategie SEO

Începem printr-un audit amplu al site-ului, identificând oportunitățile. Având astfel o fundație solidă, creăm o strategie pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului în motoarele de căutare. atrăgând mai mult trafic către site.

Analiză cuvinte cheie

Unul dintre cel mai important element al unei campanii SEO(daca nu cel mai important). Cuvintele cheie sunt cuvinte sau expresii pe care potențialii tăi clienți le-ar folosi pentru a-ți găsi afacerea în motoarele de căutare.

SEO tehnic

Practicile utilizate pentru a îmbunătăți performanța site-ului în motoarele de căutare prin intermediul aspectelor tehnice ale site-ului. Permite motoarelor de căutare să descopere, să acceseze și să indexeze pagina ta web, crescând traficul pe site.

SEO în pagină

Practicile utilizate pentru a optimizeaza conținutul și structura fiecărei pagini web având ca rezultat direct îmbunătățirea clasamentului în Google. Rezultatul direct este creșterea vizibilității site-ului, prin urmare a numarului de vizitatori.

SEO local

Practicile utilizate pentru a optimizeaza prezența online a unei companii sau a unei afaceri locale în rezultatele de căutare pentru căutările geografice specifice. Reprezintă un mod de a spune motoarelor de căutare ce oferiți și unde vă aflați.

Link building

Obținere de link-uri către site-ul tău de la alte site-uri. Aceste link-uri acționează ca „voturi de încredere” pentru motoarele de căutare. Rezultând astfel o creștere a autorității site-ului, ducând la o creștere a vizibilității și a pozițiilor în motoarele de căutare.

Creare de conținut

Redactare, editare și publicare de informații relevante și valoroase pentru o anumită audiență, prin intermediul diferitelor canale de comunicare, pentru o vizibilitate crescută în Google.

Rapoarte detaliate

Vei primi acces 24/7 la rapoarte grafice și în detaliu pentru fiecare factor cheie al site-ului tău, precum și un raport bilunar cu ceea ce s-a lucrat pentru site-ul tău din punct de vedere SEO + clasare cuvinte cheie.

Consultanță SEO

Ai nevoie de informații specifice referitoare la site-ul tău din punct de vedere SEO? Îți oferim suportul de care ai nevoie printr-o ședință de consultantă online unde îți vom răspunde la toate întrebările.

AUDIT ȘI STRATEGIE SEO

Audit complet al site-ului iar pe baza lui se va realizeaza o strategie SEO completă pentru 12 luni

AUDIT SEO ON PAGE

SEO on-page aduce beneficii semnificative prin creșterea vizibilității site-ului în motoarele de căutare, ceea ce atrage trafic organic de calitate și automat creșterea vânzărilor. O parte din optimizări includ următoarele:

AUDIT SEO TEHNIC

Prin implementarea corectă a aspectelor tehnice, site-urile pot obține o indexare mai eficientă în motoarele de căutare și pot beneficia de clasări superioare în rezultatele căutării.

Local SEO și Google B. P.

Strategie de optimizare a unui site web pentru a îmbunătăți vizibilitatea sa în căutările locale, având ca obiectiv atragerea clienților dintr-o anumită zonă geografică. Aceasta implică optimizarea listărilor pe platforme precum Google My Business, utilizarea cuvintelor cheie locale și gestionarea recenziilor pentru a spori relevanța și autoritatea locală a unei afaceri online.

Analiză cuvinte cheie - Keyword Research

Cercetarea cuvintelor cheie permite identificarea și utilizarea termenilor relevanți căutați frecvent de către utilizatori, ceea ce sporește vizibilitatea paginii tale web în rezultatele motorului de căutare, contribuind astfel la creșterea traficului organic și implicit al vânzărilor

Creare de conținut

Crearea de conținut pentru SEO este un proces strategic de dezvoltare a materialelor online pentru a atrage trafic organic și a îmbunătăți clasamentul unei pagini web în rezultatele motoarelor de căutare.

Rapoarte detaliate

Vei știi în orice moment tot ceea ce s-a lucrat la site-ul tău prin rapoarte detaliate și complete + acces în drive la dosarul site-ului.

Tehnologii
300+ Publicații Partenere